Grand danois og børn

Grand danois og børn

En Grand Danois er en god børne hund, den vil meget gerne være sammen med sin familie mest muligt og den er venlig og tålmodig. Man skal naturligvis huske, at hundens grænser også skal respekteres; selv den mest tålmodige hund kan blive træt og trænge til ro.

maria iphone 22.06.16 294

Hunden og børnene skal socialiseres til at have et fællesskab og de skal lære at respektere hinandens grænser. Det er vigtigt at hunden altid har sit eget sted hvor den kan få fred. Om det er en madras eller et tæppe på en bestemt plads eller om du vælger at investere i et stof – eller metalbur – ja, det er helt op til dig.  Blot er det vigtigt også at opdrage familiens børn og gæster til, at når hunden går til sin egen plads, så skal man lade den være.

 Det er også vigtigt at være klar over, at den lille hvalp naturligvis aldrig kan have samme tålmodighed overfor børn, som en voksen hund kan. Det er blandt andet det som I skal lære hvalpen. Den vil naturligt betragte barnet som en legekammerat,en anden hvalp og derfor leger og slås den som en sådan. De små hvalpetænder er så sylespidse og kan hurtigt gøre megen skade på en lille barnehånd, derfor – lad aldrig det lille barn alene med hvalpen. Hurtigt vil Grand Danois hvalpen dog vokse op og føle sig som en beskytter for familiens børn og voksne.

Grand danois og børn

Read more

Hundens udstyr

Read more

Fodring

Read more

Økonomi

Read more

Opdragelse og træning

Read more

Socialisering

Read more