Udstilling

Udstillinger afholdes for at finde frem til de hunde der kommer nærmest idealbilledet af racestandarden. Du kan læse meget mere om udstilling på Grand Danois klubbens hjemmeside eller på DKK’s hjemmeside. Vores hunde er alle udstillet og har alle opnået bedømmelsen excellent på en officiel udstilling. Alle resultater er officielle og kan ses på hundeweb.

Her vinder Horsebjerg I’m A Legend In The Ring juniorklassen på DKK’s internationale udstilling i Ballerup d. 24.09.17. Han blev samtidig Københavs Junior Vinder og vandt sit 7. cert.

Exc. JK. 1 CK 2. BHK CERT.

Atlas udstilling 24.09.17

Vi forventer ikke at alle hvalpe fra vores opdræt skal være udstillingshunde, ligesom det heller ikke vil være alle hvalpe der vil egne sig til dette. Men vil du gerne give det et forsøg, og ender du med en hund, der gerne vil og som kan komme langt, så vil det naturligvis være helt fantastisk.

maria iphone 5 25.12.16 417

Retningslinjerne for avl af Grand Danois  er følgende:

Begge forældre skal være bedømt med minimum bedømmelsen Very Good på en FCI/DKK udstilling. Imens der er ganske få lovmæssige krav til de hunde der avles på, er der en ganske stor mængde racespecifikke etiske retningslinjer der bør overholdes. Du kan læse mere herom på Grand Danois klubbens hjemmeside.