Nyheder

Vi kan med stor glæde byde vores D-kuld velkommen til verden.

Vi har d. 15/4-21 fået 6 skønne blå hvalpe efter vores egen RingoStar Afrodite. Kuldet består af 2 tæver og 4 hanner. Faderen til kuldet er Lawaetz Footprint Of A Blue Titan.  

Vi kan med stor glæde byde vores C-kuld velkommen til verden.

Vi har d. 3/2-20 endelig fået hvalpe efter Bailey / RingoStar Athene. Der er stadig mulighed for at blive skrevet op til en hvalp fra dette kuld. Kontakt os såfremt du ønsker at høre mere. 

Vi kan med stor glæde byde vores B-kuld velkommen til verden.

Vi har d. 10/1-18 fået hvalpe efter juniorvinder 16, 2. bedste tæve, Saga (Lawaetz Danes Blue Lady Stardust) & BIR, KBH. juniorvinder 17 og H.C. Andersen juniorvinder 17 Atlas (Horsebjerg I’m A Legend In The Ring).

Saga blev den 7. december ’17 scannet drægtig. Vores dygtige dyrlæge mente at kunne se 7 hvalpe i hende. 

b kuld scanning 2

Den 9. januar tog vi på fotoshoot med Livet i rammer, og selvom det var en kold dag med frost på græsset så var Saga så sød at stille sig pænt an for fotografen. Vi vidste jo godt at fødslen var lige oppe over, men er alligevel ret glade for, at vi var så heldige at få taget disse fine billeder af Saga, dagen før fødsel.

saga drægtig tasja foto 2

 Som man kan se på billederne har Saga sin udstilingsline på og jeg står foran hende. Når man beder hende om at stå, ja så står hun pænt og hun nyder at være med på sådan en tur. Redigering og photoshop er altså ikke nødvendigt, når vi har Saga med ude og få taget billeder – hun er så dygtig.

saga drægtig tasja foto 1

Fødslen var lige oppe over, og der gik da heller ikke længe før Saga begyndte at vise de første tegn på at nu var det nu.

Den 10. januar kom de længe ventede små blå så til verden, 7 stk. ganske som dyrlægen havde scannet. Og her er de så sammen med deres skønne mor.

IMG_1156

Vil du se og læse mere om vores hvalpe, kan du gå under menupunktet hvalpe. Her finder du flere billeder og vi opdaterer løbende. Ønsker du at komme i betragtning til at købe en af hvalpene, kan du rette henvendelse til os enten telefonisk eller via mail. Du finder vores kontakt info nederst på siden.

Alle hvalpe er solgt.