Imens vi venter….

Vi kan med stor glæde annoncere vores kommende B-kuld.

Hvalpe forventes efter Saga – Lawaetz Danes Blue Lady Stardust & Atlas – Horsebjerg I’m A Legend In The Ring.

Saga er den 7. december 2017 scannet drægtig.

b kuld scanning 2

Vi valgte at scanne for at være sikre på at der nu også var hvalpe i hende, meeeen vi havde nu heller ikke regnet med andet. Saga har allerede ret tidligt vist små tegn på drægtighed og har opført sig en smule anderledes end hun plejer. Saga er en meget kærlig hund, der elsker sin familie og altid gerne vil være tæt på. Men i de sidste par uger er hun blevet helt ualmindeligt morsyg og meget sulten.

Saga dag 26.

saga dag 26

Saga holder øje med hvad der sker ude på vejen.

saga sidder ved vinduet

Vi er i fuld gang med at forberede os, så vi kan være helt klar til hvalpene kommer. Saga og hvalpene får deres helt egen afdeling i huset, hvor der vil være fred og ro i begyndelsen. Vi har fået lavet nye gulve, der er hvalpe venlige. I hundeafdelingen kan der kan let gøres rent, så der hele tiden er fint hos mor og børn.

saga sidder i kælderen

Efterhånden som hvalpene bliver større, har vi mulighed for at udvide deres område, således de får mulighed for at gå opdagelse og udforske verden . Vi glæder os så meget og vi er sikre på, at det bliver de skønneste små blå stjerner der bliver født.

Den stolte far Atlas.

atlas står op ad jonas

Kærlig hundehilsen fra

Kennel Ringo Star

 

Postet af
kennel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *