Træning og leg

Al træning skal være en leg. Vi bruger tid på at træne og socialisere vores hunde så de får så mange forskellige oplevelser som muligt. Saga er ret god til at tage forskellige forhindringer og gå på forskellige overflader; hun har lært det fra hun var helt lille. Det virker måske simpelt, men hvis du ikke fra starten træner din hund til at gå på forskellige overflader – sten, græs, gå over en bro, bestige en forhindring, gå op på en bænk osv. så lærer den det ikke, imens den er lille og indlæringen er lettest.

Herunder er Saga kommet på træningspladsen og øver forhindring.

Maria Iphone 17.02.16 158

Vi tager på tur til byen og øver gå pænt, at vente og at hilse på forskellige typer mennesker. Atlas er så sød at have med i byen, så Lucca kan sagtens gå med ham eller stå og vente udenfor en butik, imens mor handler.

maria iphone 5 25.12.16 592

Når man er på besøg er det dejligt at have sin faste plads og et kendt tæppe at ligge på. På den måde kommer der ro på din hund – også når du besøger venner og familie som gæst. En Grand Danois er en stor hund at tage med på besøg, så det er vigtigt at din hund forstår hvad du forventer af den.

maria iphone 5 25.12.16 363

Sit, dæk, stå og bliv øvelser trænes fint hjemme men også i det miljø om du og hunden færdes i. Her er vi taget på stranden med Saga der er meget dygtig til at blive indtil der laves indkald.

Maria Iphone 17.02.16 608

God fornøjelse med jeres træning 🙂

 

Postet af
kennel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *