Hvalpene trives…

hvalpe d. 11.08.17

6 små tykke blå klumper, gror og trives i den grad. Star er en rigtig god hundemor og Karen & Søren hjælper hende og hvalpene så fint, så alle trives og er raske. De små vokser og vokser; fra en fødselsvægt på mellem 630 og 950 g, vejer de nu alle godt og vel 2 kg. Vi er meget spændte på hvordan de udvikler sig, men hvordan kan de blive andet end skønne, med de forældre?! Både mor og far har et fantastisk temperement; de er skønne familiehunde der er vant til at blive håndteret i mange forskellige situationer – og så er der jo lige det, at far er dansk Champion.

Vi er ret sikre på, at de små blå udvikler sig til at blive ligeså skønne som deres forældre 🙂

 

Postet af
kennel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *