Imens vi venter…

Vi venter spændt på hvalpe omkring d 1. september 2017 – resultatet af parringen imellem vores Star (Horsebjerg Not Unexpected) og Guldhøjs Oliver, som er dansk champion. Vi er meget spændte på at se resultatet af denne parring. Det er Stars første kuld hvalpe, så det bliver også spændende at følge hendes udvikling nu hvor hun skal være mor for første gang. Heldigvis er Star i meget kyndige hænder – hun bor hos Karen og Søren som har haft Grand Danois siden 1979. De har haft en del kuld hvalpe og har opnået meget fine resultater med disse hunde.

Imens vi venter kan vi nyde synes af den kommende mor Star.

Star og Søren (2)

Og den flotte far DK Champion Oliver

oliver 2 oliver 1

Vi glæder os til at vise jer billeder af alle hvalpene og vi er ret spændte på hvor mange der kommer. Star skal til scanning igen, bare for at sikre at alt er som det skal være, at ingen hvalpe ligger på tværs og måske kan dyrlægen se, hvor mange hvalpe der kommer.

Vi venter spændt 🙂

Postet af
kennel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *