Saga på Samsø

Saga har været med familien på sommerferie på Samsø. Vi lejede det hyggeligste bondehus i Onsbjerg og vi fik lov til at have Saga med. Gårdhaven omkring huset var helt lukket så Saga kunne bare gå frit uden at vi skulle bekymre os om at hun kunne smutte ud nogen steder. Hun hyggede sig så meget, og stemningen på dette billede er vist heller ikke til at tage fejl af – hun var helt rolig og afslappet og nød at have familien omkring sig hver dag.

saga sidder samsø

Vi gik mange ture rundt i området og udforskede nye steder og Saga fik snust til mange forskellige nye dufte – for hunden er det at gå tur, lidt som at læse dagens avis – her følges lige op på nyheder og hvem har været hvor 🙂 Og så er det jo ekstra spændndene at komme nye steder, der endnu ikke har været snust til.

Vi kørte også en del til stranden – her fik Saga testet sin indre vandhund.

saga står ved vandet samsø

“Vandet er meget spændende, men jeg står bare lige her og kigger lidt på bølgerne”

saga går i vandet samsø

“Okay, så skidt da – jeg giver det et forsøg”

 

Feriehilsner fra Samsø 🙂

Postet af
kennel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *